De Kleine Prins

Kunst door de brievenbus

Vanaf juni start er een nieuwe workshop ‘Kunst door de brievenbus’. De Kleine Prins zal ons dit keer meenemen op ontdekkingstocht. Gun je jezelf dit 10 weken uitstrekkende avontuur?

Hoe gaat het in zijn werk? Wat krijg ik?

  • Je krijgt vijf keer mooie post, een cadeautje op zichzelf
  • Daarin zitten verschillende opdrachten, waaruit je kunt kiezen, of misschien zelfs allemaal wilt doen
  • Er zit inspiratie materiaal in, waarmee je aan de slag kunt
  • Je stuurt foto’s van je werk naar mij toe, die ik weer deel via een nieuwsbrief.
  • Daarnaast kun je zoveel feedback krijgen, via de mail, als je wilt. Je stelt daarvoor zelf vragen, waar je feedback op wilt, of waar je in vast lijkt te lopen.

Investering

  • Zo veel of weinig tijd als voor jou haalbaar is
  • € 185

Aantal deelnemers

  • Max 25 deelnemers

Het worden 10 weken waarin jullie hopelijk gaan genieten van jullie eigen creativiteit, jullie eigen kwaliteiten én die van de anderen in de groep. En misschien lukt het je niet om alle vijf keer de post helemaal uit te werken? Het is jouw feestje, jouw cadeautje aan jezelf, om de post te mogen ontvangen en mee te doen, wanneer, en zo vaak je maar wilt.

Ik zal de foto’s van jullie werk allemaal verzamelen en met jullie delen.
Daarbij maken we deze zomerse reis, dit avontuur ook nog eens met elkaar. En dat is onwijs inspirerend.

Ik kan jullie vast verklappen dat ook ik al ontzettend aan het genieten ben van het voorbereiden van de opdrachten en het prachtige, al eigenlijk zo bekende boek ‘De Kleine Prins’, met de oneindige mogelijkheden.

We gaan rustig aan beginnen. Je doet waar je zin in hebt, waar je tijd voor hebt. En je doet het op JOUW manier. Ondertussen krijg je iedere keer ook persoonlijke feedback van mij, over hetgeen waar jíj graag feedback over wilt hebben.

Geniet vooral, maak je alleen druk om dat waar je je druk over wilt maken en heb een prachtige zomer en mooie gezamenlijke reis met De Kleine Prins

Inschrijven

Inschrijven